Ξενοδοχεία / Καταλύματα

Η Amicro Πληροφορική, χρυσή συνεργάτης της Epislonnet διαθέτει και προσφέρει το Pylon Hospitality, εργαλείο που καλύπτει της ανάγκες της σημερινής και μελλοντικής ξενοδοχειακής αγοράς. Για τον τομέα των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων προσφέρονται τα προγράμματα Smart Philoxenia I και ΙΙ.

Epsilon Net Pylon Hospitality

Το PYLON Hospitality αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διαχείρισης δωματίων, δίνοντας λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις ενός ξενοδοχειακού περιβάλλοντος. Πιο αναλυτικά για τις κρατήσεις παρέχεται ειδικό πλάνο κρατήσεων με δυνατότητα αλλαγών όλων των στοιχείων, διαχείριση μεμονωμένων πελατών, πολλαπλούς τιμοκαταλόγους, σύνδεση με channel management εφαρμογές και με μηχανές κρατήσεων site ξενοδοχείων.

Amicro Kefalonia Epsilon Net Gold Partner

Όσο αναφορά την διαχείριση της υποδοχής το πρόγραμμα περιέχει ένα πλάνο δωματίων με πολλαπλές λειτουργίες, check in και check out αυτοματισμούς και έλεγχο housekipping. Εκδίδονται όλα τα παραστατικά και παρέχεται λειτουργία χρονοπρογραμματισμού ενεργειών μέσω του ημερολογίου, με ευελιξία σε κάθε καταχώρηση, κλείσιμο, μορφή και δεδομένα.

Το Pylon Hospitality μπορεί αν συνδεθεί με τηλεφωνικά κέντρα, E-Billing πλατφόρμες αλλά και με προϊόντα της σειράς Pylon όπως το Pylon Restaurant, το Pylon Commercial, το Pylon Accounting και το Pylon CRM

Η εφαρμογή PYLON PMS Hybrid απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης και απευθύνεται σε μικρά ή μεγάλα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταλύματα, camping μέχρι και κρουαζιερόπλοια. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

 • Κρατήσεις
 • Έλεγχο διαθεσιμότητας
 • Πλάνο δωματίων
 • Ιστορικό πελατών
 • Fast Check in
 • Άμεση ενημέρωση status Housekeeping
 • Ενημέρωση και διαχείριση βλαβών (maintenance)
 • Αναφορές/ reporting
 • Διαχείριση room service
 • Διαχείριση Mini Bar
 • Ασύρματη παραγγελιοληψία εστιατορίου
 • Έκδοση όλων των τύπων παραστατικών εστιατορίου
 • Ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για το εστιατόριο (αλλαγή τραπεζιών, αλλαγή σερβιτόρου, αλλαγή τρόπου πληρωμής, μερική εξόφληση

 

To Smart Philoxenia αποτελεί μια εύχρηστη εφαρμογή που αφορά την τιμολόγηση δωματίων και καταλυμάτων. Προσφέρει ταχύτητα στην έκδοση παραστατικών (και φόρου διαμονής), καθώς και αυτόματη διαβίβαση τους στην πλατφόρμα MyData. Με την δυνατότητα να τοποθετηθούν περισσότερα από ένα υποκαταστήματα και να γίνει χρήση όλων των σειρών παραστατικών, εξασφαλίζει την ποιοτική και γρήγορη διαχείριση της επιχείρησης.

Εκτός των απεριόριστων πελατών και υπηρεσιών που μπορείτε να καταχωρήσετε, παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής προμηθευτών, εξόδων και ημερολόγιο διαχείρισης κρατήσεων. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής μέχρι και σε δύο χρήστες.

Το Smart Philoxenia II παρέχει επιπλέον διαχείριση εσόδων και εξόδων, διαχείριση πωλήσεων και αγορών, καρτέλες ειδών, παρακολούθηση αποθήκης και ειδών.

Το Smart σε όλες τις μορφές του προσφέρει την εφαρμογή για κινητά «Epsilon Smart».

Τελευταίες μηχανοργανώσεις ξενοδοχείων

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30