Καταστήματα Λιανικών Πωλήσεων

Η Amicro Πληροφορική, χρυσή συνεργάτης της Epislon Net διαθέτει ποικιλία προγραμμάτων που καλύπτει τις ανάγκες της σημερινής και μελλοντικής εμπορικής αγοράς. Για μικρές επιχειρήσεις προτείνονται τα προγράμματα Retail και Advanced της σειράς Epsilon Smart. Οι μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις εξυπηρετούνται από την σειρά Pylon με τα Entry, Commercial και Retail. Η επιλογή προγράμματος γίνεται με βάση τις ανάγκες του πελάτη. 

Το PYLON Retail είναι μια εφαρμογή με τεχνολογία αφής για επιχειρήσεις λιανικής όπως supermarket - minimarket, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, πρατήρια καυσίµων, ηλεκτρονικών ειδών αλλά και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών όπως γυμναστήρια και κομμωτήρια. Οι δραστηριότητες στο ίδιο προϊόν μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά να παρέχεται ταυτόχρονη διαχείριση (πχ πρατήριο καυσίμων που λειτουργεί και ως mini market).

Το πρόγραμμα παρέχει πλήρη απεικόνιση παραγγελιών με την λειτουργία Quick Order, ώστε σε μία οθόνη ο υπάλληλος να μπορεί να δει τις πρόσφατες παραγγελίες, τις δημοφιλέστερες και τη στοχευμένη αναζήτηση προϊόντων και πωλήσεων ανά πελάτη. Άλλη μια λειτουργία είναι το Quick Service, προοριζόμενο για επιχειρήσεις με υπηρεσίες service ώστε να βελτιώσει την απόδοση του προσωπικού, εξοικονομώντας του χρόνο από την τιμολόγηση και την παραλαβή του πελάτη. 

To iQom Retail Studio αποτελεί την ιδανική λύση Λογισμικού Λιανικών Πωλήσεων για αλυσίδες καταστημάτων με υποκαταστήματα, franchise ή μικτού τύπου μοντέλα καθώς και μεμονωμένα σημεία. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη όλων των αναγκών των καταστημάτων και της Κεντρικής Διαχείρισης – Διοίκησης.

Με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας της Microsoft και με εστίαση στις τάσεις του retail όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, το iQom RetailStudio θεωρείται σήμερα η καλύτερη επιλογή. Εύχρηστο και απλό στη χρήση, με γρήγορη εγκατάσταση και λειτουργία από την πρώτη ώρα τοποθέτησης, ενσωματώνει όλες τις διαδικασίες συναλλαγών, εξυπηρέτησης πελατών και ελέγχου.

To Smart Retail είναι μια εφαρμογή γρήγορης τιμολόγησης για έκδοση αποδείξεων λιανικής, δελτίων αποστολής και τιμολογίων. Προσφέρεται καταχώρηση ειδών, πελατών, προμηθευτών και ξεχωριστή διαχείριση αποθήκης ειδών. Προσθέτοντας το πρόγραμμα Epsilon Digital για πιστοποίηση των πωλήσεων λιανικής, οι επιχειρήσεις αποκτούν μία cloud ταμειακή μηχανή που δεν απαιτούν έκδοση Ζ, ούτε επαλήθευση από το Esend.

Το Smart Advanced είναι η εξέλιξη του standard, προσφέροντας τις ίδιες και περισσότερες επιλογές στους χρήστες του. Πιο συγκεκριμένα παρέχει διαχείριση πωλήσεων - αγορών, διαχείριση εσόδων και εξόδων, εμβάσματα πελατών - προμηθευτών - τραπεζικών λογαριασμών, καρτέλες ειδών και παρακολούθηση αποθήκης.

Υπάρχει επιλογή σύνδεσης του προγράμματος Smart με το Skroutz και με το Digital4you για λειτουργίες e-Shop ή δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Ακόμα μπορεί να συνδεθεί με Banking Connector καταχωρώντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς, αποκτώντας την ικανότητα παρακολούθησης των υπολοίπων, τις κινήσεις των λογαριασμών, όπως και την καταχώρηση εμβασμάτων μέσω SEPA.

Το Smart σε όλες τις μορφές του προσφέρει extra λειτουργίες όπως προσθήκη υποκαταστημάτων (με το ίδιο ΑΦΜ), Epsilon Net Fiscal Manager "Τύπου Β", σύνδεση με e-Shop, σύνδεση με EFT POS (Cardlink & Euronet), διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση προσφορών, Epsilon Digital Smart, Pack Banking Connector (Open Banking APIs της Εθνικής Τράπεζας), Skroutz Connectivity (Σύνδεση με την πλατφόρμα Skroutz), Price Zones (Ζώνες Τιμών), Digital4U e-shop (Epsilon Smart e-shop), extra δεδομένα είδη: 10.000 & συναλλασσόμενοι: 20.000 Είδη: 20.000 & Συναλλασσόμενοι: 30.000 Extra Παραστατικά (Έως 3.000 ή 4.000 ανά μήνα).

Υποστηρίζεται από smartphone και tablet, κατεβάζοντας την εφαρμογή «Epsilon Smart» από το PlayStore ή το AppleStore για android ή iOS αντίστοιχα.

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30