Τηλεφωνικά κέντρα

Τα τηλεφωνικά κέντρα IP (Internet Protocol) είναι συστήματα τα οποία επιτρέπουν τη διαχείριση και την επικοινωνία μεταξύ των τηλεφώνων και άλλων συσκευών μέσω δικτύων IP, όπως το Διαδίκτυο. Αυτά τα κέντρα χρησιμοποιούν την τεχνολογία VoIP (Voice over Internet Protocol) για τη μετάδοση φωνητικών κλήσεων μέσω πακέτων δεδομένων IP, αντί για τις παραδοσιακές κυκλώματος βασισμένες τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα τηλεφωνικά κέντρα IP προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  1. Εξοικονόμηση Κόστους: Η χρήση του δικτύου IP για τη μετάδοση των κλήσεων μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές κυκλώματος βασισμένες τηλεφωνικές γραμμές.

  2. Ευελιξία: Τα τηλεφωνικά κέντρα IP επιτρέπουν την ευέλικτη διαχείριση των υπηρεσιών τηλεφωνίας, όπως συνδιασμός φωνητικών κλήσεων, βίντεο κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου και άλλων επικοινωνιακών μορφών.

  3. Επεκτασιμότητα: Τα τηλεφωνικά κέντρα IP είναι συνήθως πιο εύκολο να επεκταθούν και να προσαρμοστούν σε αυξανόμενες ανάγκες, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα.

  4. Προηγμένες Λειτουργίες: Πολλά τηλεφωνικά κέντρα IP προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες όπως φωνητικό ταχυδρομείο, δρομολόγηση κλήσεων βάσει κανόνων, σύγκλιση με άλλες εφαρμογές και περιβάλλοντα εργασίας κλπ.

  5. Εργασία από απόσταση: Με τα τηλεφωνικά κέντρα IP, οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, επιτρέποντας την ευελιξία στην εργασία τους.

  6. Συνοχή Δικτύου: Επειδή βασίζονται στο πρωτόκολλο IP, τα τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε άλλες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές.

Τα τηλεφωνικά κέντρα IP είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς για τις επικοινωνίες τους λόγω των παραπάνω πλεονεκτημάτων.

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30