Written

Pylon Accounting

Το PYLON Accounting είναι μία λογιστική εφαρμογή με καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής. Πλήρως εναρμονισμένη εφαρμογή με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ), καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών τήρησης και παρακολούθησης απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων, όπως και Αναλυτικής Λογιστικής.

ADVANCED ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Με την ευκολία ενός κλικ δείτε τα οικονομικά στοιχεία ενός συναλλασσόμενου, πάρτε την τρέχουσα Οικονομική Εικόνα, κάντε συγκρίσεις με το παρελθόν και αξιολογείστε τις επιδόσεις της επιχείρησης με τους Αριθμοδείκτες και αναβαθμίστε εύκολα και γρήγορα το χρηματοοικονομικό reporting της επιχείρησής σας! Εξάγετε το Report σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε και μοιραστείτε το με αυτούς που θέλετε για το επόμενό σας meeting!

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μετατρέψτε τη λογιστική σας εφαρμογή στο απόλυτο εργαλείο διοικητικής και οικονομικής πληροφόρησης. Τα 15 –out of the box- custom πεδία και οι 5 διαστάσεις (project, τομείς δραστηριότητας 1-2, σεζόν, brand) που είναι διαθέσιμα σε κάθε σας καταχώρηση είναι ικανά να ενσωματώσουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε είτε αναβαθμίζοντας το reporting της Οικονομικής Διεύθυνσης είτε προσφέροντας μία γέφυρα επικοινωνίας με άλλα συστήματα και κέντρα πληροφόρησης της εταιρείας σας.

ΕΛΠ - READY
Στις αλλαγές της νομοθεσίας χρειάζεστε οδηγό κάποιον που γνωρίζει και μπορεί να σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε. Η επιστημονική ομάδα της Epsilon Net έχει ενσωματώσει όλες τις αλλαγές που αφορούν τα ΕΛΠ και σας τις προσφέρει με τον πιο ευέλικτο και απλουστευμένο τρόπο. Παρακολουθήστε τις φορολογικές και λογιστικές αποσβέσεις των παγίων σας, διαχειριστείτε τις λογιστικές διαφορές μαζικά σε επίπεδο λογαριασμών είτε σε επίπεδο μεμονωμένων καταχωρήσεων ή πάρτε Report και αναλυτικές εκτυπώσεις που μπορούν με ένα κλικ να σας μεταφέρουν μέχρι και το λογιστικό άρθρο!
 
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Τώρα μπορείτε να έχετε στην διάθεση σας Κοστολογικά Δεδομένα χωρίς να οδηγήσετε το λογιστήριο σας στο κυκεώνα ενός Κυκλώματος Αναλυτικής Λογιστικής. Η λύση ονομάζεται «Κέντρα Κόστους Κέρδους». Αυτόματη Κατανομή Κινήσεων Λογιστικής με την χρήση Δυναμικών Μοντέλων Μερισμού σε πολλαπλές Διαστάσεις (Υποκατάστημα, Τομέα Δραστηριότητας κ.τ.λ). Απευθείας Καταχώρηση Κινήσεων και δυνατότητα Αναμερισμών με την ευκολία και την ταχύτητα εξαγωγής του Αποτελέσματος ανά Κέντρο και με δυνατότητα εφαρμογής custom Σεναρίων!

ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ
Βάλτε τέλος στη χρονοβόρα διαδικασία ετοιμασίας των φορολογικών και λογιστικών σας εντύπων. Υπολογίστε και συμπληρώστε αυτόματα όλα τα έντυπα και υποβάλετέ τα με ένα κλικ στην εκάστοτε ηλεκτρονική υπηρεσία της ΓΓΠΣ. Θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο; Προσαρμόστε ελεύθερα τη διαδικασία στα μέτρα σας με δυνατότητα χρήσης μάσκας σε λογαριασμούς και live preview των συνδεδεμένων λογαριασμών ανά πεδίο εντύπου. Ή χρησιμοποιήστε κάποια από τις πολυάριθμες πληροφοριακές εκτυπώσεις (π.χ. Κατάσταση Ελέγχου ΦΠΑ) για να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις επαληθεύσεις σας!

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΑΓΙΩΝ
Το πιο εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης παγίων είναι εδώ! Με απεριόριστα μητρώα (ΕΛΠ, ΔΛΠ, Custom κλπ) τα οποία είτε μπορούν να ενημερώνονται με μία κοινή κίνηση είτε μεμονωμένα. Με δυνατότητες συσχέτισης παγίων. Με κάλυψη επενδυτικών Νόμων και επιχορηγήσεων. Με ελεύθερη περιοδικότητα υπολογισμού των αποσβέσεων. Με δυνατότητες παρακολούθησης πρόσθετων αποσβέσεων. Με πολλαπλούς κανόνες απόσβεσης ανά πάγιο. Με παρακολούθηση θέσης παγίου. Με υποστήριξη όλων των τύπων κίνησης και δυνατότητα προσθήκης δικών σας custom. Με λίγα λόγια, με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ
Η επιστημονική ομάδα της Epsilon Net έχει εξασφαλίσει για εσάς όλη την απαραίτητη παραμετροποίηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σε ελάχιστο χρόνο την εφαρμογή. Επιλέξτε ανάμεσα σε 7 έτοιμα προ-παραμετροποιημένα Λογιστικά Σχέδια, κωδικούς κίνησης, Ημερολόγια, κλπ. ή / και εισάγετε εύκολα στην εφαρμογή σας όλες τις απαραίτητες λίστες δεδομένων (ονοματολογίες Intrastat, ΚΑΔ, ΜΣΚΚ, Δαπάνες Αναμόρφωσης, κλπ.). Οποιαδήποτε φορολογική αλλαγή επέρχεται ενημερώνει την εφαρμογή το ίδιο εύκολα χωρίς να χρειάζεται να δαπανάτε χρόνο σε χειροκίνητες διαδικασίες.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 2.0: Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Θέσαμε νέα standard στην ανάπτυξη και παραμετροποίηση των λογιστικών σχεδίων. Το πιο εξελιγμένο Λογιστικό Σχέδιο που υπήρξε ποτέ έχει δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία: απόλυτα ελεύθερη μορφοποίηση, adaptive διεταιρικότητα (δυνατότητα χρήσης διεταιρικού Λ/Σ και ταυτόχρονης προσαρμογής σε επίπεδο εταιρείας), versioning λογαριασμών (οι παράμετροι κάθε λογαριασμού καθορίζονται από την ημερομηνία που κινείται και για μία αλλαγή π.χ. στο % ΦΠΑ δε χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογ/σμό ούτε να επηρεαστούν τα παλιά σας δεδομένα), πληθώρα επιλογής διαχωριστικών, αλφαριθμητικές «έξυπνες» μάσκες λογαριασμών, virtual Λογιστικά Σχέδια και πολλές άλλες μοναδικές ευκολίες που θα σας δώσουν τις λύσεις που πάντα ψάχνατε.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΧΡΗΣΕΩΝ
Οι χρήσεις έχουν πλήρη αυτοτέλεια μεταξύ τους και μπορούν μεταξύ τους να έχουν διαφορετικές περιόδους (μήνας, εβδομάδα, μέρα, κλπ), κατηγορία βιβλίων ή ακόμα και Λογιστικά Σχέδια! Έτσι μπορείτε πιο εύκολα να διατηρείτε όλα τα δεδομένα σας συγκεντρωμένα και να μη χρειάζεται να δημιουργήσετε νέα εταιρεία κάθε φορά που προκείπτει μία μικρή ή μεγάλη αλλαγή στις λογιστικές της παραμέτρους!

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ / ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα ημερολόγια ή βιβλία εσόδων – εξόδων, τα οποία είτε μπορούν να ενημερώνονται με μία κοινή κίνηση είτε να κάνετε καταχωρήσεις που ενημερώνουν καθένα ξεχωριστά! Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, να καλύψετε εύκολα τις ανάγκες σας ως προς τα ΔΛΠ ή με ελάχιστες κινήσεις να παίρνετε τη διαφοροποιημένη πληροφόρηση που χρειάζεστε για την εταιρεία σας.

Παρέχει πλούσιες δυνατότητες σε ημερολόγιο, έντυπα, αναλυτική λογιστική, πάγια, εκτυπώσεις, άρθρα - κινήσεις και οικονομικές καταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

  • Ημερολόγιο φορολογικών και εργατικών υποχρεώσεων online ενημερωμένο μέσω του e-forologia.gr
  • Παρακολούθηση εταιρικών εργασιών και προθεσμιών υποχρεώσεων
  • Καταχώρηση ραντεβού, επικοινωνιών, σημειώσεων, κλπ.
  • Αυτόματη ενημέρωση όλων των φορολογικών εντύπων από Λογιστικές καταχωρήσεις
  • Ηλεκτρονική υποβολή με ένα κλικ όλων των εντύπων με υποστήριξη όλων των μεθόδων υποβολής (υπόχρεος, λογιστής, εκπρόσωπος, κλπ.)
  • Πολλαπλά συστήματα παγίων (Φορολογικό, Λογιστικό, ΔΛΠ, κλπ.)
  • Πληθώρα φίλτρων και παραμετροποιήσεων σε επίσημες και πληροφοριακές εκτυπώσεις
  • Δημιουργία πολλαπλών Προτύπων για όλα τα είδη Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμός, Αποτελέσματα Χρήσης, Ταμειακές Ροές, Μεταβολή Καθαρής Θέσης)

Most

Trending now

Pylon Series

Retail iQom

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30