Λοιπές Εγκαταστάσεις

Ολοκλήρωση εγκατάστασης One Touch Retail σε supermarket στο Ληξούρι

Ολοκλήρωση εγκατάστασης One Touch Retail σε supermarket στο Ληξούρι

SingularLogic OTR (One Touch Retail)Σε λειτουργία τέθηκε μια ακόμα εγκατάσταση της εφαρμογής εντατικής λιανικής One Touch Retail της SingularLogic στο Super Market του κ. Μοσχόπουλου Δημήτρη στο Ληξούρι (ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ).

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της νέας εγκατάστασης είναι ότι η εφαρμογή δουλεύει με BackOffice το SingularLogic Control, τραβώντας από εκεί τα είδη προς πώληση και τους πελάτες και επιστρέφοντας πίσω τις πωλήσεις ώστε να δίνεται η δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης του καταστήματος.

Ολοκλήρωση εγκατάστασης One Touch Retail σε supermarket στο Ληξούρι (ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ)Επίσης χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας εγκατάστασης είναι η ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα της εφαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη, δημιουργώντας τα ανάλογα πλήκτρα στην touch οθόνη του POS για άμεση πώληση ειδών που δεν διαθέτουν barcode, πχ Ψωμί.

Η εγκατάσταση φιλοξενήθηκε από ένα POS με οθόνη αφής υψηλών επιδόσεων που δίνει στο σύστημα άμεσες ταχύτητες απόκρισης και υψηλή αξιοπιστία.

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30