Λοιπές Εγκαταστάσεις

Εγκατάσταση ηλεκτρονικών ετικετών στην επιχείρηση ΔΙΑΚΡΟΥΣΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Εγκατάσταση ηλεκτρονικών ετικετών στην επιχείρηση ΔΙΑΚΡΟΥΣΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Singular Logic One Touch Retail

e-label με λογότυπο

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του εξοπλισμού της επιχείρησης ΔΙΑΚΡΟΥΣΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε., με προσθήκη τόσο εφαρμογών λογισμικού για την εμπορική διαχείριση του καταστήματος όσο και υλικού για την υποστήριξη των νέων δυνατοτήτων τους. Πιο συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή εντατικής λιανικής SingularLogic One Touch Retail σε δύο νέα POS. Στην νέα εφαρμογή ορίστηκε σαν BackOffice το SingularLogic Control ώστε να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία των δύο εφαρμογών (αποστολή πωλήσεων στο SingularLogic Control από τα ταμεία και εισαγωγή πελατών-ειδών).

Το SingularLogic One Touch Retail προσαρμόστηκε στις λειτουργικές ανάγκες του πελάτη, προσθέτοντας τα κατάλληλα πλήκτρα στην οθόνη εργασίας της εφαρμογής.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης ηλεκτρονικών ετικετών. Οι συγκεκριμένες ετικέτες ενημερώνονται ασύρματα μέσω ειδικού ασύρματου πομπού (bouncer) και εμφανίζουν το είδος που έχουμε επιλέξει (με περιγραφή, τιμή, λογότυπο κ.ά.). Η ενημέρωση τους γίνεται απευθείας μέσα από το backoffice του SingularLogic Control, σε πραγματικό χρόνο (μία αλλαγή τιμών ενημερώνει όλες τις ηλεκτρονικές ετικέτες του καταστήματος σε περίπου 7 δευτερόλεπτα).

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα καινοτόμο σύστημα που δίνει λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις στις οποίες οι τιμές των ειδών προς πώληση αλλάζουν πολύ συχνά. Οι ηλεκτρονικές ετικέτες είναι αυτόνομες έχοντας εσωτερική μπαταρία με χρόνο ζωής περίπου 2 χρόνια και δυνατότητα αντικατάστασης. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ξεκινώντας από διαστάσεις 9x3.5cm και φτάνοντας μέχρι και 10.3x8.2cm. Singular Logic One Touch Retail

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30