ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου

Δημοσίευση Ιστοσελίδας για ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου

Δημοσίευση Ιστοσελίδας για ΕΕΕΕΚ ΑργοστολίουΙστοσελίδα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑργοστολίουΟλοκληρώθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργοστολίου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης).
Ο ιστότοπος θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενημέρωσης για τους ενδιαφερόμενους όπως επίσης και παρουσίαση των πολλών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που συμμετέχουν οι μαθητές.


Ακόμη θα αποτελεί και το βασικό μέσο επικοινωνίας για τις ανακοινώσεις που εκδίδονται κατά καιρούς (ευχαριστήρια μηνύματα, φωτογραφίες εκδηλώσεων κ.αλ.).

Πέραν των αρχικών λειτουργικών εξόδων της ιστοσελίδας, η κατασκευή και το hosting είναι ευγενική προσφορά της Amicro Πληροφορικής.

 

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργοστολίου

Η κατασκευή βασίζεται σε τελευταίες τεχνολογίες και είναι προσβάσιμο με την ίδια ευελιξία από desktop ή mobile συσκευές. Ιδιαίτερη σημασία έχει γίνει για την εύκολη επέκταση στο μέλλον και για την απλή συντήρησης περιεχομένου από τα εκπαιδευμένα στελέχη του σχολείου.

Την σελίδα μπορείτε να επισκεφθείτε στην διεύθυνση: eeeek-argostoliou.gr

 

Κλικ στις φώτο για μεγέθυνση

 

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30