Epsilon Pay, η νέα λειτουργία διαχείρισης τραπεζικών λογαριασμών της Epsilon Net

Ο Όμιλος Epsilon Net και η Εθνική Τράπεζα δημιούργησαν την υπηρεσία Epsilon Pay, η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας των δύο οργανισμών, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων, ψηφιακών λύσεων για επιχειρήσεις & επαγγελματίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Η νέα καινοτόμα υπηρεσία ήρθε για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες ενός νέου ψηφιακού κόσμου, του Embedded Banking. Η υπηρεσία Epsilon Pay αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο που προσφέρει αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και εύκολη διαχείριση των εισπράξεών σας και της λογιστικοποίησης τους, μέσα από τα πληροφοριακά συστήματα του Ομίλου Epsilon Net, που ήδη χρησιμοποιείτε σε καθημερινό επίπεδο, αξιοποιώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες της Εθνικής Τράπεζας.
 

Αυτοματοποίηση Εισπράξεων (Epsilon Pay RF)

Ψηφιακή διαχείριση των εισπράξεών σας
Αποκτάτε άμεσα κωδικούς πληρωμής για κάθε τιμολόγιο και καρτέλα πελάτη της επιχείρησης, online ενημέρωση για κάθε είσπραξη από πελάτη και αυτόματη ενημέρωση του συστήματος της επιχείρησης. Εξοικονομείτε χρόνο και βελτιώνετε τα διαχειριστικά σας κόστη με την αυτοματοποίηση της συμφωνίας των εισπράξεων τιμολογίων και των λογιστικών εγγραφών σας, μέσω της νέας υπηρεσίας Epsilon Pay.

Ευέλικτη Διάθεση κωδικού πληρωμής ανάλογα με την εμπορική σας συμφωνία
Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας απευθείας στο Epsilon Net εμπορικό σας σύστημα σε κάθε τιμολόγιο και καρτέλα πελάτη εμφανίζεται μοναδικός κωδικός πληρωμής που ταυτοποιεί κάθε είσπραξη πελάτη σας και διευκολύνει την εμπορική και τη λογιστική συμφωνία των εισπράξεων απευθείας στο σύστημά σας.

Online ενημέρωση για κάθε είσπραξη μέσω της υπηρεσίας
Με κάθε είσπραξη που πραγματοποιείται με κωδικό πληρωμής μέσω της υπηρεσίας, είτε μέσω της Εθνικής Τράπεζας είτε μέσω τρίτης τράπεζας στην Ελλάδα, ενημερώνεται online το σύστημα της επιχείρησής σας, διευκολύνοντας την παρακολούθηση και τη συμφωνία των εισπράξεων.

Άμεση απόδοση εισπράξεων στον λογαριασμό σας
Οι εισπράξεις που διενεργούνται μέσω τρίτων τραπεζών πιστώνονται στον λογαριασμό της επιχείρησής σας στην Εθνική Τράπεζα, την ίδια ημέρα ή έως την επόμενη ημέρα το πρωί. Οι εισπράξεις που διενεργούνται μέσω της Εθνικής Τράπεζας είναι άμεσα διαθέσιμες στο λογαριασμό της επιχείρησής σας.

Ενημέρωση των πελατών σας για τον κωδικό πληρωμής
Μπορείτε να αποστέλλετε ειδοποίηση πληρωμής στους πελάτες. Στο ίδιο μήνυμα μπορείτε να συμπεριλάβετε και αίτημα πληρωμής, για την άμεση εξόφληση του τιμολογίου από τους πελάτες σας και την online ενημέρωση του συστήματος της επιχείρησής σας.
 

Πληροφόρηση / Dashboard (Epsilon Pay ΒΙ)

Mε την υπηρεσία Epsilon Pay και τα δυναμικά dashboards που διαθέτει μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των εισπράξεων σας και να λαμβάνετε γρήγορες και ενημερωμένες αποφάσεις για τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, βασιζόμενοι σε πραγματικά δεδομένα.
 

Διαχείριση Λογαριασμών (Account Aggregator)

Η υπηρεσία Epsilon Pay σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε και να διαχειρίζεστε τα χρηματοοικονομικά σας δεδομένα από διάφορους χρηματοπιστωτικούς λογαριασμούς και υπηρεσίες σε μια εφαρμογή, προσφέροντάς σας ευκολία και διαφάνεια.
 
Δυνατότητες
  • Συνδέετε τους λογαριασμούς σας, μέσα από την εφαρμογή για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τα υπόλοιπά τους, προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σας.
  • Παρακολουθείτε τις κινήσεις όλων των συνδεδεμένων λογαριασμών (Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς) και είστε ενήμεροι σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συναλλαγές σας.
  • Καταχωρείτε εμβάσματα από λογαριασμό σε λογαριασμό μέσω SEPA (Single European Payments Area), με πλήρη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας.
  • Καταχώρηση εμβασμάτων στους προμηθευτές μέσα από τα παραστατικά (Αγορές, Έξοδα και Εμβάσματα Προμηθευτών).
  • Καταχώρηση εμβάσματος από πελάτη μέσα από τις κινήσεις του εκάστοτε συνδεδεμένου λογαριασμού σας.
 
 
 
Αποκτήστε την υπηρεσία Epsilon Pay* ΔΩΡΕΑΝ
και εξοικονομήστε 99€!
 
Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2023

*Το Epsilon Pay περιλαμβάνει το Banks Accounts Aggregator, το Epsilon Pay BI & την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Κωδικών Ηλεκτρονικής Πληρωμής (RF)

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30